Foto NSK

Kuurne – Zondagmorgen 19 november vond de zevende editie plaats van Artykid die ook nu opnieuw een zeer gevarieerd aanbod in petto had van kunstige activiteiten.  In totaal 180 kinderen namen dit jaar deel aan een van de 16 activiteiten. 

Vooral bakken met Mama Mona, Lightpainting, grafitti met David Duits, bouwen met paletten, bewobbelen, Cajon bespelen en de DJ -sessie met Rustu & Deef waren snel volzet.   “We zijn heel tevreden met de opkomst”, vertelt Veerle Hellyn van Artykid, “De activiteiten vinden plaats op enkele locaties.  Alle workshops zijn zo goed als volzet op nog enkele vrije plaatsjes na.  Het doet goed om zoveel blije gezichtjes te zien die eens iets kunnen doen wat ze anders niet kunnen.”  De stuwende en creatieve krachten achter Artykid zijn Veerle Hellyn, Hilde Sabbe, Veronique Claerbout, Fabienne Decoutere, Lien Hellyn en Katrien Bonte.

Foto’s Hendrik Lefebvre en Nico Speleers