OUDENAARDE – De Sint is terug uit Spanje. Sinttv en theatercompagnie De Kroon vieren dit met een rondreizend Sinterklaastheater. Sinterklaas en zijn entourage trekken er in 2023 weer op uit voor een heuse tournee. Zij brengen ons niet alleen lekkers maar ook het stuk ‘ Sinterklaas en het schoorsteenbeest’ van scenarist Chris Van Espen.

Sint & Piet ontdekken een vreemd beest in de schoorsteen. Het steelt niet alleen de koekjes en snoepjes die voor de kinderen zijn bedoeld, maar het probeert ook het Grote Boek van de Sint te pakken! Sint & Piet willen geen risico nemen en bellen meteen de exterminator. Die heeft gelukkig een oplossing. Of toch niet…

Een spannende en grappige voorstelling met Sint, Piet en een mysterieus schoorsteenbeest, dat heel wat roet in het eten gooit.

Meer informatie over dit rondtrekkend theaterspektakel én alle voorstellingen vind je hier. ‘Sinterklaas en het schoorsteenbeest’ is een realisatie van Theatercompagnie De Kroon in samenwerking met Sinttv