KUURNE – Wie wilde griezelen was vrijdagavond meer dan welkom tijdens de halloweentocht georganiseerd door de gemeentelijke Centrumschool van Kuurne. Het is reeds een jarenlange traditie die de school in ere houdt. Ondanks de regenachtige avond waren dit jaar toch 700 enthousiaste deelnemers paraat. Tijdens de tocht werden er veel enge dingen gezien, zoals een zwaar auto-ongeval met verhakkelde wagens op de parkeerplaats van garage Bouckaert, maar gelukkig vielen er geen echte doden. Daarnaast konden de deelnemers tevens genieten van lekkere soep bij heads up, een hotdog in de Groene Long in het gezelschap van de brandweer, en een jeneverke in de oude pastorie. Als afsluiter kon iedereen een natje en een droogje nuttigen in de sporthal van de centrumschool, waar ook de heerlijke frietjes van Agristo werden geserveerd.

Foto’s Hendrik Lefebvre