Zaterdagnamiddag even voor 17 uur heeft een bejaarde bestuurster voor een ware ravage gezorgd in de Bavikhoofsestraat in Kuurne. Toen de bestuurster en haar passagier de Bavikhoofsestraat volgden richting het centrum zorgde een plots uitwijkmanoeuvre door een tegenliggend voertuig ervoor dat de bejaarde bestuurster de controle verloor over haar Toyota en in aanrijding kwam met drie geparkeerde voertuigen. Door het ongeval raakten de twee inzittende dames van de Toyota danig onder de indruk, dat ze ter observatie werden overgebracht naar het AZ Groeninge te Kortrijk. Door het ongeval was de Bavikhoofsestraat meer dan een uur volledig afgesloten voor alle verkeer. Door het ongeval laaide de vraag weer op door de eigenaar van het eerste aangereden voertuig of het dossier niet opnieuw kan worden geopend om in de straat eenrichtingsverkeer in te voeren.