Foto: RVM

De organisatie achter de Grote Kuurnse Rommelmarkt blikt terug op een succeseditie.   Niet minder dan 15000 bezoekers zakten zondag af richting de Kuurnse centrumstraten.    “Heel vroeg in de morgen daagden reeds onze eerste standhouders op”, vertelt een heel tevreden Filiep Nottebaert, voorzitter van de Ommeganckgezellen, “In totaal mochten we een kleine 500 standhouders verwelkomen.  Gezien de wegeniswerken in de Harelbeeksestraat konden we geen gebruik maken van de parking Damier, maar ter vervanging konden ook een deel van onze standhouders terecht op de nieuw aangelegde Tramstatie en op de parking van de Vlaskouter.  Gezien de weergoden ons goed gezind waren, heerste er al snel van in de vroege ochtend een gezellige drukte op onze rommelmarkt.  Om af te sluiten konden onze bezoekers vanaf 18 uur genieten van een kioskconcert er was ook gedurende de dag straatanimatie voorzien.”  Zowel in het aantal standhouders als bezoekers overtrof deze 24ste editie van de Grote Kuurnse Rommelmarkt alle voorgaande.

Foto NSKFoto: RVM