Tui

 

Naast Rhodos zijn nu ook op de Griekse eilanden en vakantiebestemmingen Korfoe en Evia bosbranden uitgebroken.  Bijna 2500 personen dienden daardoor in de nacht van zondag op maandag te worden geëvacueerd.  Op Korfoe kregen onder anderen toeristen en bewoners de boodschap om uit het populaire vakantieoord Nisaki te vertrekken.  Na de berichtgeving gisteravond over een bosbrand op het Griekse eiland Korfoe werden de gasten van een beperkt aantal hotels uit voorzorg uit hun hotel geëvacueerd. Bij TUI Belgium ging dit om slechts 12 reizigers die in hotel TUI Blue Nissaki Beach verbleven. Intussen is de situatie er onder controle en hebben de Griekse autoriteiten de regio opnieuw veilig verklaard. Alle vakantiegangers konden intussen terug naar hun hotel terugkeren. TUI Belgium garandeert echter dat het de situatie ter plekke op de voet blijft opvolgen.