Grenadier Guards
Foto FVL

Maandagvoormiddag brachten de Grenadier Guards uit Londen een bezoek aan Tyne Cot Cemetery in Passendale. Ze brachten er hulde aan de gesneuvelde militairen en in het bijzonder aan de gesneuvelde Grenadier Guards. Tevens legden ze er ook een bio-afbreekbare krans neer en kregen een gegidste rondleiding op ’s werelds grootste Commonwealth-begraafplaats

De Grenadier Guards behoren tot één van de oudste regimenten van het Britse leger en werden wereldberoemd in hun rol van Britse paleiswachters.  Opvallend aan hun kostuum is alvast hun felrode jassen en zwarte berenmutsen.

Naast overnachten in het Poperingse Talbot House gaven ze er ook een concert.  Tevens werd door de Grenadier Guards eveneens deelgenomen aan de Last Post aan de Menenpoort in Ieper.
Grenadier Guards
Foto FVL
Grenadier Guards
Foto FVL
Grenadier Guards
Foto FVL