plein publique  (juni 2023) screenprint

Roeselare maakt zich op voor een nieuwe editie van plein publique!  Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni telkens vanaf 14 uur duikt de Rodenbachstad namelijk de zomer in met het gratis festival plein publique!.  Muziek, drinks en food, familieplezier en zon staan alvast geprogrammeerd op het programma.

Wil je liever de rust en afkoeling opzoeken in het Bergmolenbos? Dit zijn de laatste twee weken van de wandelapp ‘WILDING’, een poëtische interactieve luistervoorstelling die je uitnodigt om te verdwalen en te dolen in het Bergmolenbos.

Dit tweedaags gratis festival in het Noordhofpark (Noordhof – Noordstraat/Kattenstraat) trakteert je alvast op tal van concerten, acts, dj-sets, voorstellingen … van ’s middags tot ’s avonds laat.

Meer info over het gratis festival plein publique!  is terug te vinden via www.pleinpublique.be