Verkeersongeval
Foto Samson

Zaterdagavond zijn bij een ongeval die zich voordeed in de Koning Leopold III-laan te Kortrijk twee gewonden gevallen.  Vijf jongeren die een dure Audi hadden gehuurd voor het verlengde weekend volgden even voor 19.30 uur de Koning Leopold III-laan toen het plotseling om een nog onbekende reden fout liep.   Het voertuig met vierwieltractie raakte van de weg af en kwam pas tot stilstand tegen een boom op de middenberm.   De aanwezige airbag voorkwam dat de bestuurder en zijn voorste passagier gewond raakten.  Achteraan raakten twee personen gewond die voor verzorging dienden overgebracht te worden naar het AZ Groeninge in Kortrijk.  Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen bestrokken.  De peperdure Audi is rijp voor de schroothoop.

Verkeersongeval
Foto Samson