OJHNet als vorig jaar blikt Otto-Jan Ham samen met zijn uitstekende band terug op het voorbije muziekjaar. En zonder al té veel weg te geven – want het jaar is nog bezig – maar het zou wel eens het meest bijzondere jaar uit de muziekgeschiedenis ooit kunnen gaan worden.

Ok, dat hebben we vorig jaar ook gezegd, maar toen zeiden we maar wat. Ondertussen zijn we gegroeid. Als mens, als muzikant en als professioneel terugblikker op een jaar dat er muzikaal écht toe deed. Sterker nog, en we zeggen het stellig; 2022 was het beste jaar uit de geschiedenis van de muziek. Ooit. Punt.

Het muzikale jaaroverzicht is een (uiteraard) muzikale, onderhoudende en 100% historisch accurate voorstelling voor jong en oud.

Otto-Jan Ham: verteller, zang, gitaar
Roeland Vandemoortele: zang, gitaar
Maximus: bas, zang
Ron Reuman: drums