Foto NSK
Foto NSK

Iets meer dan 150 sympathisanten hebben op de vooravond van 11 november de gesneuvelden, oorlogsslachtoffers en dwangarbeiders van de beide wereldoorlogen herdacht te Kuurne.  Het was reeds voor de zesde maal dat dit gebeurde.  Onder begeleiding van de drumband van de koninklijke harmonie Moed & Vlijt vertrok de fakkeltocht aan de vlindertuin gelegen naast de Kuurnse bibliotheek, om vervolgens via de Veldmaarschalk Montgomerystraat en de Kasteelstraat richting Kuurnse begraafplaats te trekken die voor de gelegenheid voorzien was van klank en sfeerverlichting.  Vervolgens vond op deze begraafplaats ter hoogte van de kapel een gedenk- en bezinningsmoment plaats.

 

Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK