Foto NSK
Foto NSK

Ook dit jaar is de Sint de kinderen van Kuurne niet vergeten.   Ondanks de centrumwerken die momenteel volop aan de gang zijn wist de Sint, die dit jaar ook extra milieubewust was, een alternatieve route te vinden om alle kindjes van Kuurne te begroeten.  Geen jacht op de Leie of galjoen die door de Kuurnse straten trok, maar wel de Sint met paard en kar begeleid door kinderburgemeester Jef Thevelin, de Sintenharmonie, fietsende pieten en de Orde van de Ezel.  Ook Kuurne bleef net als Kortrijk de legende trouw en opteerde voor de echte zwarte pieten.   Burgemeester Francis Benoit diende echter op het laatste moment af te zeggen, wegens ziekte en kon zo persoonlijk de Sint niet verwelkomen in zijn gemeente. Na de blijde intrede vrijdagmorgen door de centrumstraten van Kuurne, een tocht van om en bij zes kilometer, volgt deze namiddag nog een Sinterklaasshow ter hoogte van de Sint-Pieterszaal gelegen op de Brugsesteenweg te Kuurne.

Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK