Urban Trail

“De eerste editie van de Urban Trail zal ongetwijfeld vele lopers naar Kortrijk lokken”, zegt Wouter Allijns, schepen van Sport Kortrijk. “Er is het feeërieke decor van Winter in Kortrijk en de warme gezelligheid van onze stad. Dit zijn troeven bovenop het uitnodigende parcours langs en door vele gebouwen die de binnenstad openstelt. Na het lopen kan je nagenieten van een sfeervolle start van Winter in Kortrijk in de binnenstad. Zo kan je het sportieve aan het aangename koppelen en nog op zoek gaan naar het ideale eindejaarsgeschenk of verbroederen op de kerstmarkt met de andere deelnemers.”

In de loop van de komende weken zal de organisatie ook de tientallen andere unieke locaties onthullen die de deelnemers zullen doorkruisen. Om iedereen in alle comfort en veilig door de straten, op de trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers verspreid in vier waves, tussen 20u en 21u.

De Liantis Urban Trail Kortrijk is de vierde en laatste manche van de Liantis Urban Trail Series 2022. Brussel mocht op 26 juni de spits afbijten. Binnenkort zijn er ook nog manches in Gent (23 oktober) en Antwerpen (20 november).

 

PRAKTISCHE INFO LIANTIS URBAN TRAIL KORTRIJK

Liantis Urban Trail Kortrijk, zaterdag 10 december
Start en aankomst: Guldensporencollege, Diksmuidekaai 6, Kortrijk

Programma

19u:       Afhalen borstnummers
20-21u: Start in 4 waves

Meer info en inschrijvingen:  www.liantisurbantrailseries.be