Lanterna
In het schitterende domein van het kasteel van Terhulpen opende vorige week voor de tweede keer Lanterna Magica. Dit jaar wordt het domein overgenomen door de kwaadaardige trollenkoningin Morvania en haar slijmerige trawanten. Dat is buiten de krachten van het bos gerekend. Het resultaat is vooral een magische uitstap voor het hele gezin.

De krachten van het kwaad hebben het Betoverde Bos overgenomen! Het kasteel en de natuur bereiden zich voor op een bittere strijd om de schoonheid van het bos te verdedigen. Ontdek de fabelachtige geschiedenis van Lanterna Magica RTL, langs een gloednieuw magisch parcours vol spectaculaire lichtkunstwerken. Een moment van betovering, dat u meeneemt op de met duizend lichtjes verlichte paden van het Domein van het Kasteel van Ter Hulpen. Een schitterend schouwspel voor jong en oud!

Lanterna Magica RTL
Nog tot 11 december
Domein van het Kasteel van Ter Hulpen
Info en tickets op www.lanternamagica.be