Foto FVL
Foto FVL

Woensdagnamiddag deed zich in de Eikhoekstraat, juist voor het kruispunt met de Pottestraat in Vleteren een zwaar verkeersongeval voor.  Een 88-jarige bestuurder die met zijn VW Golf uit de richting van Poperinge de EIkhoekstraat volgde kwam er na een lichte bocht aan de linkerzijde van de rijweg met zijn voertuig tegen een boom terecht.  Door de impact die daarmee gepaard ging diende de bestuurder door de brandweer bevrijd te worden uit zijn benarde positie en werd volgens de PZ Arro Ieper in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval zich kon voordoen is momenteel nog onduidelijk al wordt er rekening mee gehouden dat de man mogelijks onwel is geworden, waardoor hij de controle over zijn voertuig verloor en zo tegen de boom terecht kwam.  De weg gelegen tussen Westvleteren en Poperinge werd gedurende de hulpverleningsactie volledig afgesloten, nadien werd één richting vrijgemaakt tot na de takelwerkzaamheden.