Foto FVL
Foto FVL

Femke Thijs (23) is door de professionele jury, onder leiding van Davy Brocatus, uitgeroepen tot laureate van de 21ste Willy Naessens Hat Trophy.   De jury diende daarvoor diverse moeilijke keuzes te maken. Dit jaar bestond de jury uit de winnares van de vorige editie Ilse Van der Strieckt, Miss België Chayenne Van Aarle, hoedenexpert Kristine Vanden Bulcke, mode-experts Martine Pilate en Joanne Vanden Avenne, Jacky Lafon, David Vandyck, Regula Ysewijn, Stephanie Coorevits, David Brocatus en Astrid Stockman.

Ter gelegenheid van de 175ste verjaardag van Waregem Koerse trakteerde Willy Naessens bovendien met een optreden van Frans Bauer!
Dit jaar was de hoedenwedstrijd zowel te volgen door de VIP-gasten van Willy Naessens alsook door het grote publiek op het middenplein

Foto FVL
Foto FVL
Foto FVL
Foto FVL