Foto NSK
Foto NSK

Net geen 2000 festivalgangers zijn gisteren afgezakt naar de zesde editie van Roadrock, die voor het eerst doorging op Kuurnse bodem.  Vooral de heatliners Therapy? en Hooverphonic konden op heel wat publiek rekenen.  Gezien ook de weergoden zich van hun beste kant toonden, was het dan ook extra genieten voor de aanwezige festivalgangers.  “De Vlaskouter is voor ons een droomscenario”, opent organisator Geert Lefevre, “Nadat wij vorige edities geregeld van locatie dienden te veranderen, is het vooral een pluspunt dat ons festival vanaf heden een vaste stek krijgt.  Het festivalterrein is goed gelegen en ondanks de werkzaamheden die momenteel plaatsvinden in het Kuurnse gemeentecentrum toch goed bereikbaar.  Over de opkomst die wij zaterdag hadden op ons festival hoor je ons alvast niet klagen.  Alles is vlot verlopen en de sfeer was fantastisch.  De Vlaskouter zorgt alvast voor extra festivalsfeer, mede omdat Roadrock kon plaatsvinden op een echt grasveld, wat soms niet mogelijk was bij voorgaande edities.”

 

NSK Road Rock Kuurne18

Foto NSK
Foto NSK

NSK Road Rock Kuurne33

NSK Road Rock Kuurne42

Foto NSK
Foto NSK

NSK Road Rock Kuurne148

NSK Road Rock Kuurne163

NSK Road Rock Kuurne183

Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

NSK Road Rock Kuurne224

NSK Road Rock Kuurne232

NSK Road Rock Kuurne235

NSK Road Rock Kuurne237

NSK Road Rock Kuurne242

NSK Road Rock Kuurne253

NSK Road Rock Kuurne258

NSK Road Rock Kuurne260

NSK Road Rock Kuurne276

Foto NSK
Foto NSK
FOKUS media
Foto FOKUS media
FOKUS media
Foto FOKUS media
FOKUS media
Foto FOKUS media
FOKUS media
Foto FOKUS media