Loods van elektricien uitgebrand in Heuvelland
Foto: FVL

Omstreeks 20.00u zaterdagavond merkten bewoners uit de Vierstraat in Heuvelland dat er brand was uitgebroken in de loods van een buurman, er waren ook enkele kleine ontploffingen te horen. Brandweer Westhoek werd opgeroepen, maar zij konden niet verhinderen dat de loods nagenoeg volledig uitbrandde. Wel konden nog enkele voertuigen uit de loods worden gehaald door de brandweer. De eigenaar van de loods was op het moment van het uitbreken van de brand niet thuis. Er vielen ook geen gewonden. Daar de dakbedekking van de loods (vroegere varkensstal) met asbestplaten was, werden er extra veiligheidsmaatregelen genomen en werd een IGSDECO team ingezet. Een 7-tal korpsen uit de Zone Westhoek bestreden de brand en zetten met tankwagens een watercircuit op zodat er geen watertekort zou ontstaan.