Foto FVL
Foto FVL

Zaterdagavond omstreeks 20.00 uur gebeurde een zwaar verkeersongeval in de Briekestraat te Zonnebeke, net voorbij de op- en afrit van de A19 richting Zonnebeke. De bestuurder van een BMW met drie jongeren aan boord verloor er na een inhaalmanoeuvre te hebben uitgevoerd wellicht de controle over zijn stuur en kwam daarbij eerst  tegen een boom aan de rechterkant van de weg terecht die door de impact uit de grond werd gerukt. Door de impact die daarmee gepaard ging sloeg de wagen enkele keren over de kop, om uiteindelijk een heel eind verder op zijn dak in de gracht tot stilstand te komen. Als bij wonder konden de jongeren met de hulp van enkele voorbijrijdende bestuurders hun zwaar beschadigd voertuig verlaten. Twee inzittenden raakten zwaargewond en andere inzittende kwam er als bij wonder met lichte verwondingen van af.  Alle gewonden werden afgevoerd naar het ziekenhuis voor verzorging.
Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

 

Foto FVL
Foto FVL