fa2c5306-8105-4259-a09e-67da85e9b66dWat ken jij van onze planeet en alle wilde dieren die er leven? Via het leuke BBC Earth: Animals bordspel is dit mogelijk gezien je tijdens het spelen van dit spel spelenderwijs een heleboel grappige en interessante feiten over onze planeet en de prachtige wilde dieren die er leven te weten komt. Via een speciale website bekijk je de mooiste filmpjes en krijg je allerlei leuke vragen. Geef het juiste antwoord, verzamel kaarten en verplaats je pion over het bord. De speler die na 8 spelrondes op de eerste plaats staat, is de winnaar! Het spel bevat tevens een set fotokaarten, zodat je ook kunt spelen zonder internet.  Alle beelden zijn aangeleverd door de BBC, met iconische momenten uit veel van hun bekroonde BBC Earth-series en titels. Dit bordspel is geproduceerd met duurzame, FSC-gecertificeerde materialen

Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 2-4 spelers
Speelduur: 45 min

.De Belgische Radio Unie mag iemand gelukkig maken met het bordspel BBC Earth: Animals.  Wie ons kan vertellen welk spelletjesbedrijf dit bordspel bedacht en op de markt bracht en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 01 mei 2022 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van dit spel!  Succes alvast!