Trice Spel

Wo(o)rd jij de dobbelkoning? Met Trice kun je spelen en tegelijkertijd je hersens trainen! Gooi een groene (beginletter), rode (eindletter) en witte dobbelsteen (aantal letters). Schrijf binnen één minuut zoveel mogelijk woorden op met de beginletter, eindletter en het aantal letters dat je hebt gegooid. Elk woord is 1 punt.  Wie na zes rondes de meeste punten heeft, is de winnaar!

Houd je van woordspelletjes en loop jij niet weg voor een uitdaging? Dan is de kans hele groot dat TRICE snel je favoriete spel wordt.

De Belgische Radio Unie mag iemand gelukkig maken met het spel Trice.  Wie ons kan vertellen wie het spel Trice bedacht en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 01 maart 2022 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van dit spel!  Succes alvast!