Foto Mandelnieuws
Foto Mandelnieuws

In de Kleine Bruanestraat in Roeselare is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 35-jarige man om het leven gekomen tijdens een zware brand in zijn rijwoning. De brand ontstond omstreeks 4.20 uur in de keuken. Het slachtoffer werd door de hulpdiensten levenloos teruggevonden ter hoogte van de voordeur. Het was een buurvrouw die  een plof hoorde bij haar buurman waarna er al snel brand ontstond. De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar toen zij arriveerden sloegen de vlammen al door het dak. De brand ging ook vooral gepaard met een enorme rookontwikkeling. Bewoner Kris C. (35) verstikte in de rook en overleefde de hevige brand niet. De brandweer had uren nodig om het vuur onder controle te krijgen en was zaterdagmorgen nog altijd bezig met nablussen. De hele rijwoning is volledig vernield. Politie en parket gaan uit van een accidentele oorzaak, op het eerste zicht zijn geen aanwijzingen van een eventuele betrokkenheid van derden. (Mandelnieuws)