escape roomkopieKun jij je hoofd koel houden? Voel de spanning van een Escape Room in je eigen huiskamer met Escape Room: The Game Familie Editie!

In deze uitdagende familie editie van Escape Room: The Game moet je samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is altijd een race tegen de klok; je hebt slechts 60 minuten om te ontsnappen. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken.

In dit spel win je samen of verlies je samen. Alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen. Om raadsels en puzzels op tijd te kunnen oplossen, is samenwerken de sleutel tot succes. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring. Onvoorstelbaar hoe snel een uur voorbijgaat in het heetst van de strijd.

De Belgische Radio Unie mag een van zijn websitebezoekers gelukkig maken met het spel Escape Room The Game Familie Editie: Tijdmachine. De speldoos bevat drie spannende Escape Room Time Travel spellen.  Wie ons kan vertellen in welke drie werelden je terecht komt bij het spelen van deze drie verschillende Escape Room Time Travel spellen en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 20 januari 2022 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van deze speldoos die we mogen wegschenken!  Succes alvast!