The New Abnormalkopie‘The New Abnormal’ is het zesde studioalbum van de Amerikaanse rockband The Strokes. “At the Door”, “Bad Decisions” en “Brooklyn Bridge to Chor “” werden als singles uitgebracht en werden ook fijne radiohits.

Het album kreeg positieve recensies van critici. De teksten van Julian Casablancas werden fel gesmaakt. Het album won de Grammy Award voor Best Rock Album tijdens de 63e jaarlijkse Grammy Awards in 2021.

De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren van deze CD wegschenken aan zijn websitebezoekers. Wie ons kan vertellen in welk jaar en in welke stad de band ‘The Strokes’ werd opgericht en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 30 januari 2022 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van de albums die we mogen wegschenken!  Succes alvast!