Kuurne Helpt 211217 4

Een delegatie van het 12e en 13e Linieregiment uit Spa reisde vrijdagmorgen af richting Kuurne om er de goederen van #Kuurnehelpt op te halen.  Nadat een 17 tal soldaten van het 12e en 13e Linieregiment uit Spa het slachtoffer werden door de wateroverlast in de maand juli sloegen het Leieslagcomité en de gemeente Kuurne de handen in elkaar om een steunactie op poten te plaatsen.  Naast een flinke geldsom werden ook diverse nieuwe keukentoestellen gedoneerd voor de getroffen militairen en hun gezin.  Het waren deze keukentoestellen die vrijdag werden opgehaald door de militairen uit Spa.    “Dat we deze steun zouden mogen ontvangen van onze petergemeente hadden we nooit durven dromen”, vertelt luitenant-kolonel Michel Recour.  De keukentoestellen werden gedoneerd door diverse Kuurnse verenigingen en particulieren.

Kuurne Helpt 211217 3

Kuurne Helpt 211217

Kuurne Helpt 211217

,