Gentle

De Gentleman’s Fair is sinds jaren het niet te missen event voor de gepassioneerde man. Tijdens deze jubileumeditie brengen meer dan 100 exposanten een gevarieerd en verrassend aanbod van producten en diensten gericht op mannen, in een setting die álle zintuigen prikkelt: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie … té veel om op te noemen.

Gentleman’s Fair: de grootste mancave van België, waar het hele gezin welkom is! Wij zijn een COVIDSafe event. Géén mondmaskers en géén social distancing dus! In ruil daarvoor verwachten we wél een geldig CovidSafe Ticket (CST) aan de ingang.

De beurs loopt op …
donderdag 11 november: 12u-21u
vrijdag 12 november: 12u-21u
zaterdag 13 november: 12u-21u
zondag 14 november: 11u-18u

Place to be => Adres : Waregem Expo Zuiderlaan 26 8790 Waregem
Alle info www.gentlemansfair.be