A Moment of Madness‘A Moment of Madness’ is het debuutalbum van de Britse singer-songwriter Izzy Bizu. Bizu werd geselecteerd door BBC Introducing om op te treden op Glastonbury Festival en daarna tekende ze bij Epic Records.  Bizu werd geboren als dochter van een Ethiopische moeder en een Britse vader. In 2013 zong ze in het voorprogramma van Sam Smith en Jamie Cullum.

Je kent haar vast van de singles “Adam & Eve” en “Diamond” die vaak gedraaid werden op de radio. Izzy Bizu was ook te zien in Later… with Jools Holland. Ze speelde in het voorprogramma van Rudimental en Foxes op hun Britse headline-tours. Bizu werd ook genomineerd voor een Brit Critics’ Choice Award en won de BBC Music Introducing Award.
De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met dit debuutalbum van Izzy Bizu .  Wie ons kan vertellen wat de echte naam is van singer-songwriter Izzy Bizu en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 24 november 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!