Perplex
Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober kan je In Budascoop, Schouwburg Kortrijk en bij de Unie der Zorgelozen terecht voor Vitrine Perplx en dit om het jong geweld, de toekomst van hedendaags circus, in de kijker te plaatsen. Tijdens het 2de weekend van oktober worden niet minder dan 9 fascinerende voorstellingen aan het publiek gepresenteerd. Omdat dit nieuwe werk zo pril is, zijn er dan ook verschillende vormen te ontdekken, van een kleine vorm van een halfuur tot 75 minuten. Van een solo tot een collectief. Omdat het een festival van jonge makers is die bij PERPLX in residentie kwamen en komen, zijn er premières, avant-premières en zelfs een toonmoment te ontdekken.

Laat je verrassen door deze nieuwe generatie circusartiesten die eigentijds en eigenzinnig een rijke kunstdiscipline laten leven en heruitvinden. Het volledige programma en alle informatie over de VITRINE PERPLX #1 op www.perplx.be