Foto NDZ
Foto NDZ

Vier voertuigen zijn zondagnamiddag betrokken geraakt bij een kop-staartaanrijding op de R8 buitenring ter hoogte van Bissegem.  Eén bestuurster werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Het ongeval deed zich voor omstreeks 15 uur op de uitvoegstrook voor het verkeer die komende van de A19 linksaf wil om de R8 buitenring richting Heule/Kuurne op te draaien.  Eén van de bestuurders ging op zeker ogenblik in de remmen, waardoor de andere bestuurders die volgden, verrast werden en een botsing onvermijdelijk werd.  De eerste twee betrokken voertuigen bleken na de aanrijding nog rijvaardig, een Mercedes en een Volkswagen liepen ernstiger schade op en dienden getakeld te worden.  Tijdens de vaststellingen en takelwerkzaamheden bleef de uitvoegstrook een tijdlang volledig afgesloten, wat slechts voor lichte verkeershinder zorgde.