Foto NDZ
Foto NDZ

Vrijdagavond zijn op de terreinen van depannagedienst Coeman langs de Prins Regentstraat in Lauwe onder meer een caravan, een minibus en een wagen in vlammen opgegaan.

Buurtbewoners merkten vrijdagavond rond halftien metershoge vlammen op aan de achterzijde van het terrein en sloegen meteen alarm bij de hulpdiensten. Die waren snel ter plaatse en kregen het vuur snel onder controle, maar konden niet verhinderen dat de caravan helemaal uitbrandde en zowel een minibus als een Peugeot met Franse nummerplaat die vlakbij stond, zware schade opliepen.  Hoe het vuur ontstond, is onduidelijk en wordt onderzocht.  Niemand raakte gewond.  Het onderzoek die gevoerd werd achter de brand wees ondertussen uit dat er van kwaad opzet geen sprake is en dat de brand van accidentele aard is.

 

Foto NDZ
Foto NDZ