Sara BareillesSara Bareilles is een bekende naam in Amerika en ken je vast nog van haar grote hit Love Song. De Emmy-genomineerde zangeres heeft echter veel meer in huis. Op What’s inside: Songs from Waitresss zingt Sara Bareilles liedjes die ze schreef voor de Broadway musical Waitress. Meteen haar vijfde studioalbum.

Waitress is een musical over een zwangere serveerster in het zuiden van Amerika die in een ongelukkig huwelijk zit, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2007.

De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met deze nieuwe CD van Sara Bareilles.  Wie ons kan vertellen in welk jaar Sara Bareilles haar debuutalbum “Careful Confessions” uitbracht en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 oktober 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!