Loïc NottetLoïc Nottet lanceerde met de single ‘Heartbreaker’ de voorloper van het album ‘Sillygomania’. Heartbreaker heeft alles van een 80’s geïnspireerde dancefloor killer met de sterke vocalen van Loïc in een vintage productie.

Loïc’s tweede album ‘Sillygomania’ is de opvolger van ‘Selfocracy’ dat platinum haalde in België. Het album bevat verder ook de hits “Doctor”, “On Fire”, “29”, “Mr / Mme” en “Twym”.

De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met deze nieuwe CD van Loïc Nottet.    Wie ons kan vertellen met welk nummer Loïc Nottet naar het Eurovisiesongfestival trok in 2015 en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 oktober 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!