Wedstrijd Alicia Keys

Alicia is het zevende studioalbum van de Amerikaanse singer-songwriter en pianiste Alicia Keys. Het album is grotendeels geschreven en geproduceerd door Keys en bevat ook songs van onder meer Ed Sheeran en The-Dream.

Alicia brengt er meestal low-tempo en melodisch subtiele muziek. De cd verzoent de experimentele richting van Keys’ vorige album Here (2016) met de basdrum-gedreven R&B en piano-gebaseerde balladry van haar eerdere werk. Overal bevatten individuele nummers geluiden uit een breed scala aan andere genres, waaronder orkestrale pop, progressieve soul, funk, ambient, country en Caribische muziek.

De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met het studioalbum ‘Alicia’.  Wie ons kan vertellen met welk debuutalbum Alicia Keys doorbrak in het jaar 2001 en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 20 oktober 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!