Nelle Colle
In ‘Je krijgt zoveel meer ja als je nee kan zeggen’ leert Nele Colle ons iets dat soms simpel lijkt, maar het niet is: nee zegen. Nee tegen die barbecue wanneer je uitgeput terugkomt van reis. Nee tegen die versnapering terwijl je wat kilo’s probeert te verliezen. Nee tegen je baas die vraagt om ook het bedrijfsfeestje te organiseren terwijl je al zoveel werk hebt.

Want je krijgt zoveel meer ja als je nee kan zeggen. Meer rust, meer zelfvertrouwen, meer optimisme, betere relaties, meer levensvreugde… Kortom, meer geluk. Als het lukt tenminste. Maar hopelijk na dit boek al iets beter.

Er zijn verschillende redenen waarom we soms geen nee durven of kunnen zeggen wanneer we dat wel zouden willen. Je voelt je schuldig. Of je bent bang om iets te missen. Of je hebt de moed niet. Nele Colle ontdekt dat alles te maken heeft met onze oerhersenen.

Je krijgt zoveel meer ja als je nee kan zeggen’ verschijnt op 11 september bij Borgerhoff & Lamberigts en kost 22,99 euro. Voor meer info: www.borgerhoff-lamberigts.be