K3 2021
Onlangs ging in een bijzonder enthousiast Ethias Theater in Hasselt de nieuwe K3 Show in première! In deze show neemt Klaasje afscheid van K3. De fans konden brieven insturen met hun afscheidsboodschap. Hun nieuwste show is een interactief spektakel geworden met vele grote K3-hits én met nieuwe K3-liedjes.

Aangezien deze tournee de afscheidsshow van Klaasje is, hebben Hanne en Marthe gevraagd aan de fans om twee brieven te schrijven en mee te brengen naar het theater. In de eerste plaats een brief met een lieve afscheidsboodschap voor Klaasje en anderzijds een brief waarin ze vertellen hoe voor hen de gedroomde opvolger of opvolgster van Klaasje eruit moet ziet, welke kwaliteiten die zou moeten hebben, enz. Deze brieven zijn de rode draad in de show. Verder blikt K3 terug op de afgelopen 6 jaar en leren we welke dromen de meisjes van K3 hadden toen ze zelf nog kind waren.   Natuurlijk zit er ook heel veel muziek in de voorstelling! Er zitten maar liefst 22 songs in de show verwerkt: niet alleen de grootste hits van de afgelopen 22 jaar en nieuwe songs, maar ook verrassende keuzes uit het rijke K3-repertoire.

Studio 100 neemt uiteraard heel wat Corona-maatregelen zodat de bezoekers kunnen genieten van een fijne, maar ook veilige theaterbeleving!

6/08 – 8/08                  Flanders Expo Gent
13/08 – 15/08              Kursaal Oostende
21/08 – 22/08              Lotto Arena Antwerpen

Tickets & info via www.studio100.com