Mamma Mia2

 

Alsof het zo moest zijn, verzamelde de cast van de hitmusical ‘MAMMA MIA!’ onder een stralende zon op het terras van de Antwerpse Balls & Glory, de plek waar ze 15 maanden geleden afscheid namen van elkaar. De coronapandemie stopte het verhaal abrupt, na een geslaagde reeks avant-premières, de première en één voorstelling. Ondertussen kijken de topcast en de meer dan 50.000 ticketkopers uit naar 30 juli, want vanaf dan worden de voorstellingen van de Vlaamse ‘MAMMA MIA!’, met o.a. Tinne Oltmans, Ann Van den Broeck, Ilsa La Monaca, Evi Hanssen, Govert Deploige, Johan Terryn en Stany Crets hervat in Stadsschouwburg Antwerpen.

Op 10 september verkast het gezelschap naar het Ethias Theater Hasselt. Wegens de grote belangstelling staan er extra speeldata in verkoop.

Bij de cast is de honger en goesting bijzonder groot. “Dit is mijn eerste grote musicalrol en na de première schreef ik letterlijk in mijn dagboek: Dit is zo leuk. Ik wil dit zo graag doen en ben zo blij dat ik dit nog maanden mag doen. Om maar aan te geven hoe blij ik ben dat het weer begint”, zegt Evi Hanssen, die in de musical de rol speelt van de mondige Tanya. Ook regisseur en acteur Stany Crets bevestigt het enthousiasme: “Ik denk dat er een grote ontlading gaat plaatsvinden zodra we gaan spelen.

Meer info over ‘MAMMA MIA!’ vind je op www.deepbridge.be