Marco Borsato

Vorige week gingen de ‘Hef Je Glas Met Mij’-concerten van Marco Borsato & Band in verkoop. In een mum van tijd waren de shows op woensdag 24 november in de AB en zondag 19 december in De Roma uitverkocht. Dat succes vraagt om bijkomende shows die onmiddellijk in verkoop gaan via livenation.be. Marco Borsato & Band staan ook op vrijdag 26 november in de Ancienne Belgique en op maandag 20 december in De Roma in Antwerpen.

Onlangs heeft Marco met “Een Moment” laten zien weer terug te zijn na zijn deugddoende sabbatical. In zijn nieuwe opzwepende single “Hef Je Glas” met Rolf Sanchez en John Ewbank voel je de herwonnen energie en laat hij zien weer zin te hebben om zijn muziek te delen. Samen genieten van liveoptredens en van dichtbij zijn publiek zijn in kleinere intiemere zalen na een zwaar coronajaar, daar is hij helemaal klaar voor. De fans ook.

TICKETS VIA

LIVENATION.BE

DEROMA.BE