Monster Hunter

Achter onze wereld gaat nog een andere schuil: een wereld vol gevaarlijke en machtige monsters die met een dodelijke wreedheid over hun territorium regeren. Wanneer Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) door een plotse zandstorm in een nieuwe wereld terechtkomen, ontdekken de soldaten tot hun schrik dat deze vijandige en onbekende omgeving bewoond wordt door gigantische en angstaanjagende monsters die bestand zijn tegen hun wapens. Terwijl ze wanhopig proberen te overleven, ontmoeten ze de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), die de machtige wezens dankzij zijn unieke vaardigheden steeds één stap voor is. Naarmate Artemis en Hunter naar elkaar toe groeien, ontdekt ze dat hij deel uitmaakt van een team geleid door de Admiral (Ron Perlman). Omdat hun wereld vernietigd dreigt te worden door een groot gevaar, bundelen de moedige krijgers hun unieke krachten en verenigen ze zich voor de ultieme krachtmeting.

Cast:

Milla Jovovich (Resident Evil, Fifth Element); Tony Jaa (Fast & Furious 7, ONG-BAK 1-3); Ron Perlman (Hellboy, Pacific Rim, Sons of Anarchy); Diego Boneta (Terminator: Dark Fate); Meagan Good (The Intruder); T.I. (Marvel’s Ant-Man)

Regisseur: Paul W.S. Anderson (Resident Evil, Alien vs. Predator, Death Race)

 

De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met deze blu-ray.  Wie ons kan vertellen op welke video game serie deze film gebaseerd is en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 30 juni 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze blu-rays die we mogen wegschenken!  Succes alvast!