Niels Destadsbader

Hij miste zijn publiek en zijn publiek miste hem. Dus besloot Niels Destadsbader om in oktober een nieuwe reeks concerten aan te kondigen. Volledig coronaproof en in een bijzondere setting: de Ghelamco Arena. En dat kon het publiek smaken. In een mum van tijd waren alle 12 shows uitverkocht. Helaas gooiden dieprode coronacijfers roet in het eten en moesten de concerten worden uitgesteld. Niels is dan ook erg opgetogen dat er nu een oplossing werd gevonden.

 

“De adrenaline giert door m’n lijf en mijn hart slaat meteen een pak sneller. Want eindelijk mag het weer! Eindelijk mogen we weer doen wat we het liefste doen en dat is optreden voor jullie. Het was even zoeken om nieuwe data te vinden, aangezien er ook nog wordt gevoetbald in zo’n stadion. Maar we zijn eruit. De maand juli is nu al mijn favoriete maand van het jaar. Ik kan niet wachten! Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ons en beleven we samen weer wat we veel te lang hebben moeten missen.”, aldus Niels.

Eerste concert op donderdag 8 juli om 20u. Alle andere concerten vind je op www.livenation.be