Elysiumwedstrijd

In het jaar 2154 zijn er nog maar twee groepen mensen: de rijken en de rest. De rijken wonen op Elysium, een paradijselijk ruimtestation, en de rest woont op de overbevolkte en verwoeste aarde. Minister Delacourt (Jodie Foster) doet er alles aan om het luxe leventje op Elysium te beschermen, en de mensen op aarde proberen van alles om erheen te gaan. Max (Matt Damon) begint aan een levensgevaarlijke missie, die gelijkheid voor iedereen moet brengen

De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren wegschenken van deze blu-ray aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen wie de producer is van de film Elysium en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 31 mei 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze blurays die we mogen wegschenken!  Succes alvast!