Twee gewonden na harde klap tegen geparkeerde oplegger
Foto: FVL

Maandagavond omstreeks 20u18 kreeg Brandweer Westhoek een oproep voor een geknelde persoon in voertuig te Boezinge in de Langemarkseweg.

Een bestuurder van een Peugeot 206 was er tegen een geparkeerde Litouwse oplegger gereden. Door de klap kwam de neus van de wagen ter hoogte van de bestuurderszijde volledig onder de oplegger terecht. De bestuurder en passagier werden gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

De omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk. Op het moment van het ongeval was de weg afgesloten voor wegenwerken. De bestuurder moet wellicht langs of tussen de afsluiting gereden zijn en mogelijks de controle over zijn stuur verloren en tegen de oplegger gebotst. Hij mag alvast van geluk spreken dat hij het ongeval heeft overleefd. De brandweer moest de wagen met een lier van onder de vrachtwagen trekken.