Foto NSK
Foto NSK

Reeds een tweetal weken pakt de Orde van de Ezel uit met een uitnodigende banner op het marktplein die de inwoners van Kuurne warm moet maken om vanaf 1 mei terug op café of restaurant te gaan.  Donderdagavond deed de Orde van de Ezel daar nog een extraatje boven op en nodigde alle zaakvoerders van de 30 horecazaken die het Kuurnse Ezelsbier verkopen uit op het marktplein om hen een leuke attentie cadeau te doen, dit allemaal corona-proof georganiseerd.  Via dit initiatief wilde de Orde van de Ezel alvast alle horecazaken een hart onder de riem steken, nu ze al maanden verplicht gesloten zijn omwille van de opgelegde coronamaatregelen.  Het was alvast een bijzonder zicht om alle uitbaters van onder meer de B&B’s, restaurants, cafés, feestzalen van over heel Kuurne verzameld te zien op het markplein.