Damesvolley Kuurne

Gisteren is bekend geraakt dat G&V damesvolleybalclub Kuurne de stekker eruit trekt en zijn volledige werking stopzet.    Alvast een heel spijtige beslissing voor het volleybal en voor de vele enthousiaste jongeren die in de Kuurnse sporthal hun favoriete hobby kwamen beoefenen.  De speelsters werden gisteren door de club op de hoogte gebracht van deze beslissing.   De andere volleybalclub die Kuurne rijk is liet inmiddels weten dat het bereid is vanaf heden ook dames toe te laten tot zijn ploegen.  Meteen een knipoog naar de vele leden van G&V damesvolley Kuurne die door deze stopzetting nu in de kou komen te staan en op zoek dienen te gaan naar een nieuwe ploeg.  Via facebook werd reeds het bericht de wereld ingestuurd door VC Jong Kuurne dat geïnteresseerde dames van G&V damesvolleybalclub Kuurne meer dan welkom zijn en ze reeds uitkijken om iedereen (U9, U11, U13, U15, U17) bij Jong Kuurne te verwelkomen om samen hun werking uit te bouwen tot één grote gemengde club.  Enkel voor de seniorenploegen tekent VC Jong Kuurne voorlopig even voorbehoud aan tot er meer duidelijkheid is wie de oversteek wens te maken.