Felix

Felix is Latijn voor ‘geluk’. Daarom heet de ontwapenende kleuter in de geluksreeks van Leo Bormans ‘Felix’. Hij is, net als ieder van ons, op zoek naar geluk. Samen met zijn zus Gloria, zijn mama en zijn beste vriend Ami verkent Felix de wereld om hem heen. En hij ontdekt dat geluk vooral te vinden is in het kleine en het gewone dat hem omringt.

Felix zoekt geluk is een reeks voorleesboeken voor peuters en kleuters van 2 tot 5 jaar. Verhalen met herkenbare thema’s als spelen, lachen, kiezen, zingen, helpen en zoeken. En recent onderzoek toont nog maar eens aan hoe belangrijk ‘voorlezen’ is, ook voor de allerkleinsten. Felix zoekt geluk is een ‘knusselboek’, bij elk verhaal over Felix hoort een knuffelmoment en een knutselopdracht.  Perfect voor thuis en in de kleuterklas.

Het boek telt 64 pagina’s, kost € 19,99 en werd uitgegeven bij Lannoo.
Leeftijd 2+
www.felixzoektgeluk.com

Webinar Felix zoekt geluk 
In deze unieke sessie kom je alles te weten over de filosofie en aanpak van de boekenreeks. Ontdek de gelukstips voor peuters en kleuters van geluksexpert Leo Bormans. Woensdag 28 april – 14u