Sarah zingt de leukste kinderliedjes‘Sarah zingt’ brengt het muzikaal erfgoed voor peuters en kleuters tot leven. Van ‘Op een rode paddenstoel’, over ‘In het bos’ tot ‘Ik zag twee beren’, samen met haar sidekick Bavo zingt wrapster Sarah klassieke kinderliedjes helemaal op maat van de jongste kijkers.

Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach! Samen met haar vrienden Bavo en Sokpop zingt ze 30 klassieke kinderliedjes in een nieuw jasje!

De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren wegschenken van deze CD aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen op welk een TV station wrapster Sarah te zien is en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 15 mei 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s  die we mogen wegschenken!  Succes alvast!