Persoonsaanrijding zorgt voor onderbroken treinverkeer
Foto: NDZ

Het treinverkeer tussen de stations van Kortrijk en Roeselare is dinsdagavond onderbroken in beide richtingen. Aanleiding hiervoor is een persoonsaanrijding ter hoogte van de Industrielaan in Heule. De hulpdiensten snelden massaal ter plaatse, maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. De trein was op dat ogenblik onderweg vanuit Brugge en reed richting het station van Kortrijk, met een 30-tal reizigers aan boord. Zij werden met hulp van de brandweer geëvacueerd en met een bus naar het station van Kortrijk gebracht. Het treinverkeer tussen beide stations ligt de komende uren volledig stil, verwacht wordt dat het treinverkeer zich pas laat op de avond zal hernemen. Tot die tijd worden tussen beide stations vervangbussen ingelegd.