Kinepolis on tour
Wie op zoek is naar een unieke filmervaring trekt deze paasvakantie best richting de kust. Kinepolis en Plopsaland De Panne slaan er namelijk de handen in elkaar en bieden bezoekers een grootse en unieke movie experience aan de Belgische kust. Het drive-in concept Kinepolis On Tour is na een succesvolle eerste editie vorig jaar helemaal terug en houdt halt in Plopsaland De Panne van 1 tot 17 april.

Of je nu een romantische date of een gezellig familie-uitstapje in gedachten hebt, het kan allemaal want bij Kinepolis On Tour kan je dagelijks terecht voor 3 vertoningen, en tot 4 vertoningen tijdens het Paasweekend. Naast de gewone filmvertoningen zullen er ook twee filmmarathons gehouden worden: zowel de ‘After’-films als de twee laatste Harry Potter-films komen aan bod. Ook de première van de nieuwste K3-film, in aanwezigheid van Marthe, Klaasje en Hanne, zal op Paasmaandag doorgaan bij Kinepolis On Tour. Het concept is uiteraard helemaal coronaproof en dus de activiteit bij uitstek om te genieten van een unieke filmervaring aan de Belgische kust. De online voorverkoop gaat vandaag van start en een standaard toegangsticket kost 30 euro per wagen.

Op kinepolis.be vind je alle praktische info wat betreft de programmatie en online voorverkoop. Filmliefhebbers houden best hun agenda vrij van 1 tot en met 17 april voor een buitengewone drive-in bioscoopervaring. Ter plaatse kan je online drankjes en zowel warme als koude snacks aankopen en betalen. Deze worden nadien tot aan je auto gebracht. Kinepolis On Tour wordt mede mogelijk gemaakt door Plopsa, de gemeente De Panne en Fuze Tea.

Ook deze zomer doorkruist Kinepolis het land met hun drive-in concept. In welke steden ze dan halt houden, is nog niet gekend. Steden en gemeenten die zich graag kandidaat stellen om Kinepolis On Tour komende zomer te ontvangen, kunnen terecht op kinepolis.be/ontour voor meer informatie.

Kom uit uw kot, spring in uw auto, sit back and enjoy the movie.