Foto NDZ
Foto NDZ

Op de eerste voormiddag van het nieuwe jaar is bij een aanrijding tussen twee voertuigen een lichtgewonde gevallen. Het ongeval gebeurde rond halftien vrijdagmorgen op het kruispunt van de Lauwbergstraat, de Spoorwegstraat en de Schonekeerstraat te Lauwe.  Een witte BMW die uit de Schonekeerstraat kwam en het kruispunt wou dwarsen om richting de Spoorwegstraat te rijden, merkte een aankomende wagen die richting Lauwe-centrum reed,  te laat op, waardoor een botsing onvermijdelijk werd. Een bestuurster ondervond na het ongeval pijn aan de rug en werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht voor een check-up, de andere bestuurster kwam er met de schrik vanaf.  Beide voertuigen liepen zware schade op en moesten getakeld worden. Het kruispunt bleef tijdens de vaststellingen en takelwerkzaamheden een tijdlang versperd, maar dat veroorzaakte weinig verkeershinder.