Eerste vaccinatie KuurneVoormalig brandweerman Eric Debaere heeft afgelopen zaterdag als eerste persoon in Kuurne het coronavaccin toegediend gekregen.  Hiermee is ook in de gemeente Kuurne het startschot gegeven van de vaccinatiecampagne.   Naast Eric kregen ook alle andere bewoners en zorgpersoneelsleden van WZC Evariste Carpentier het vaccin van BioNTech/Pfizer toegedient.   “Het is een belangrijke stap die gezet is in de strijd tegen COVID 19”, aldus burgemeester Francis Benoit en schepen van welzijn Bram Deloof, “Van dit moment willen we tevens ook gebruik maken om alle verplegend personeel en huisartsen te bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden, want het waren geen gemakkelijke tijden!”  Als dank voor deze inzet werd het personeel van WZC Evariste Carpentier letterlijk in de bloemetjes geplaatst met een ruiker bloemen. Meer informatie in verband met het vaccinatiebeleid is terug te vinden op www.laatjevaccineren.be
Eerste vaccinatie Kuurne 2