Sooner
Vier maanden na de lancering in eigen land is het Belgische platform Sooner, dat meer dan 7.000 films van 300 distributeurs groepeert, inmiddels actief in 5 Europese landen
. In de aanloop naar de lancering in Nederland binnenkort, zette het platform deze week zijn internationale ontplooiing verder met de opstart van Sooner.lu, gesteund door het Film Fund Luxembourg en de D’FilmAkademie, en in partnerschap met operator Post Telecom.

Inmiddels staan er meer dan 270 Vlaamse producties op Sooner, dat daarmee de grootste video-on-demand catalogus van de Vlaamse film is.  In het zog van een uitzonderlijke, volledig online verlopen editie van het filmfestival Cinemamed, bouwt het platform bovendien talrijke samenwerkingen verder uit via een eerste alliantie met Bozar Cinema, een exclusieve online avant-première van The Singing Club, dé feelgoodfilm van deze eindejaarsperiode, en een partnerschap met De Ensors!  Deze maand alleen al werden 285 films geactiveerd op Sooner. Hieronder stellen we u talrijke nieuw toegevoegde titels voor, alsook onze nieuwe collecties voor de eindejaarsperiode: Winter, Nordic Thrillers & de European Film Awards.